NFL - Az NFL-szakértő Buday Zoltánt is meglepte az idei Super Bowl
Az NFL-szakértő Buday Zoltánt is meglepte az idei Super Bowl
Fotó: Europress/AFP

Az NFL-szakértő Buday Zoltánt is meglepte az idei Super Bowl


2018/02/08 13:15

Buday Zoltán, a Sport TV szakkomentátora és a Pro Football Focus elemzője már az 52. Super Bowlt felvezető rádióadásban is azt mondta, hogy szerinte túlságosan leírják a Philadelphia Eaglest az NFL nagydöntője előtt. Az, hogy az esélytelenebbnek tartott csapat, a kitűnően játszó csereirányítójával végül a magasba emelhette a Vince Lombardi-trófeát, összességében azonban őt is meglepte.

A Klubrádió Hosszabbítás c. heti rádióműsorában Farkasvölgyi Gábor beszélgetett a Super Bowlról Buday Zoltánnal, az NFL-szaktekintéllyel.

Buday Zoltán szerint túlságosan leírják az Eaglest a Super Bowl előtt | Hosszabbítás

Jön az 52. Super Bowl, az esélyekről, a döntő főszereplőiről és az NFL legutóbbi alapszakaszáról Buday Zoltánnal, a Sport TV szakkomentátorával és a Pro Football Focus elemzőjével beszélgetett Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel a Klubrádióban.

A Pro Football Focus elemzője szerint végig feszült és izgalmas volt a meccs, ami leginkább annak volt köszönhető, hogy egyetlen egy puntra került sor a teljes mérkőzés során, így főleg a Philadelphia és a New England kitűnő támadójátékát láthattuk a mérkőzés során.

"Ez egy nagyon jó reklámja és promóciója volt az NFL-nek és az amerikai futballnak az egész világon - és Magyarországon is -, mert ez pont egy olyan meccs volt, ami szerintem a laikusok számára is nagyon látványos volt. Sok yard, sok pont, sok látványos akció, ez nagyon meg tudja szerettetni a sportot."

A beszélgetésben szóba került, hogy mi segítette győzelemhez az esélytelenebbnek tartott Sasokat, és hogy mi lesz a Hazafiakkal az elveszített döntő után, hogy vajon ki megy és ki marad New Englandben. Buday továbbá elmondta, hogy számára mi hiányzott leginkább az idei Super Bowlból.

A beszélgetését itt hallgathatjátok meg, sőt a Soundcloudról le is tölthetitek, ha elmentenétek későbbre.

Hozzászólások