NFL - Amikor az NFL legnagyobb trollja meghekkeli a Fehér Házat - videó!
Amikor az NFL legnagyobb trollja meghekkeli a Fehér Házat - videó!
Fotó: Europress/AFP

Amikor az NFL legnagyobb trollja meghekkeli a Fehér Házat - videó!


2017/04/25 12:16

Rob Gronkowski, a New England Patriots tight endje amellett, hogy - amikor egészséges - a liga egyik legjobb játékosa, hatalmas mókamester is, és az egyik legjobb fej játékos az NFL-ben.

A kiváló amerikaifutballista és csapata, a bajnoki címvédő Pats a múlt héten látogatott a Fehér Házba a megszokott elnöki vizitre - a bajnokcsapatot mindig vendégül látja az aktuális elnök -, az örök mókamester Gronk pedig úgy gondolta, hogy ha már arra jár, akkor megvicceli a Ház sajtófőnöke, Sean Spicer sajtótájékoztatóját.

A videón látható és hallható, amint Gronkowski egyszer csak megkérdezi Spicert, minden rendben van-e, vagy kell-e esetleg valami segítség. Spicer először nem érti, mi történik, de aztán veszi a lapot, és - az újságírók nevetése közepette - közli, hogy köszöni, de megoldja a dolgot. Gronk távozik, a sajtófőnök pedig kér néhány másodperc türelmet, mielőtt összeszedi a gondolatait. Közben azért köszi, hogy "ez király volt".

(Spicer egyébként köztudottan Patriots szurkoló, úgyhogy biztos tetszett neki a mutatvány.)

Gronkowski korábban feltűnt a WrestleManián, a Red Sox baseballcsapat idénynyitóját meglovasította Tom Brady mezét, illetve még az első bajnoki cím után azt közölte a nagy nyilvánossággal, hogy elmegy és egy hónapig csak inni fog.

Hozzászólások