NFL - A Patriots zsinórban harmadszor már nem kapott ki
A Patriots zsinórban harmadszor már nem kapott ki
Fotó: Europress/AFP

A Patriots zsinórban harmadszor már nem kapott ki

HosszabbitásHosszabbitás
2018/09/30 23:32

Az előző idényben döntős csapatok közül a New England Patriots hazai pályán győzött, a bajnoki címvédő Philadelphia Eagles ugyanakkor a Tennessee Titans otthonában, hosszabbításos mérkőzésen kikapott a profi amerikaifutball-liga (NFL) 4. játékhetén.    

A vasárnapi összecsapásokon a mérlegét ezzel ötven százalékosra (2-2) javító Patriots a csoportrivális, eddig veretlen Miami Dolphins ellen nyert könnyedén. A hazaiaknál az irányító Tom Brady három hatpontos átadást (touchdown) adott, míg az újonc futó, Sony Michel profi karrierje során először zárt 100 yard fölött.    

Az Eagles nashville-i vendégjátékán a Titans irányítója, Marcus Mariota volt a nyerőember: a 24 éves játékos 344 yardot és két touchdownt passzolt, valamint egyszer futva is bejutott az ellenfél célterületére. A Tennessee így 3-1-es mérleggel, a Philadelphia 2-2-vel áll.    

A Tampa Bay Buccaneerst kiütő, 3-1-gyel álló Chicago Bearsben az irányító Mitchell Trubisky az első félidőben öt, összesen pedig hat touchdownpasszt osztott ki.     

Az Indianapolis Colts 45 éves rúgója, Adam Vinatieri az NFL történetének legtöbb mezőnygólt szerző játékosa lett: a Houston Texansszal szemben 37-34-re elveszített találkozón pályafutása 566., majd 567. sikeres kísérletét hajtotta végre, előbbivel megdöntve Morten Andersen csúcsát.    

MTI

NFL, 4. játékhét:
New England Patriots-Miami Dolphins 38-7
Tennessee Titans-Philadelphia Eagles 26-23 - hosszabbítás után
Atlanta Falcons-Cincinnati Bengals 36-37
Chicago Bears-Tampa Bay Buccaneers 48-10
Dallas Cowboys-Detroit Lions 26-24
Green Bay Packers-Buffalo Bills 22-0
Indianapolis Colts-Houston Texans 34-37 - hosszabbítás után
Jacksonville Jaguars-New York Jets 31-12
Hozzászólások