NFL - A nap lúzere: megvette a sztárjátékos mezét, akit még aznap eladtak
A nap lúzere: megvette a sztárjátékos mezét, akit még aznap eladtak
Fotó: Europress/AFP

A nap lúzere: megvette a sztárjátékos mezét, akit még aznap eladtak

Németh DánielNémeth Dániel
2017/08/12 17:43

Igen mozgalmasra sikeredett a pénteki nap az NFL-ben, hiszen azt követően, hogy Ezekiel Elliottot hat meccses eltiltással büntették, három csapat is óriási üzletelésbe kezdett. Utóbbinak azonban aligha örült mindenki.

Kezdjük az előzményekkel. Először a Buffalo Bills cserélte el a három évvel ezelőtt 1/4-re kiválasztott elkapóját, a rendkívül tehetséges, de sérülékeny Sammy Watkinst a Los Angeles Ramsszel, cserébe megkapták a cornerback E.J. Gainest, illetve a Rams 2. körös draftcetlijét. Ezt követően pedig a Buffalo a szintén rendkívül tehetséges cornerbacket, Ronald Darbyt küldte Philadelphiába, akiért cserébe egy 3. körös cetlit és Jordan Matthews elkapót kapták.

Röviden összefoglalva: a Bills eladott két tehetséges játékost, akiket rosszabb képességű játékosokkal pótoltak, ugyanakkor értékes drafthelyeket szereztek, és megkezdhetik a csapat újjáépítését. Az üzlettel a másik két franchise is jól járt: égető hiányposztra kaptak kiváló játékosokat.

Az üzletnek azonban aligha örült az a Buffalo Bills szurkoló, aki épp a csere napján kapta meg a Sammy Watkins nevével ellátott mezét. Tekintettel arra, hogy ő volt a csapat egyik legnagyobb sztárja, vélhetően sokan jártak hasonlóan. A Stephen névre hallgató Bills-fan története annyiban különbözik, hogy ő még posztolta is közösségi oldalára az örömhírt.

"Épp most szereztem be a Sammy Watkins mezemet. Alig várom a következő szezont!"  Alig telt el fél óra, amikor hivatalosan is bejelentették az üzleteket, amire finoman figyelmeztették is a szurkolót a Twitterezők. A kép ezt követően egész jó utat járt be a neten, jelenleg több mint 10 ezer megosztásnál jár.

A mezek ára egyébként 80 dollár (20 ezer forint) és 160 dollár (40 ezer forint) között mozog.

via NFL Memes

Hozzászólások