NBA - Tőrös Balázs szerint LeBron Jamesnek még vannak titkos hátsó gondolatai
Tőrös Balázs szerint LeBron Jamesnek még vannak titkos hátsó gondolatai
Fotó: Europress/AFP

Tőrös Balázs szerint LeBron Jamesnek még vannak titkos hátsó gondolatai

Csatári FlóraCsatári Flóra
2018/07/13 13:35

Július elsején kiszabadultak a dollármilliók, azaz megkezdődött a szabadügynök-időszak az NBA holtszezonjában. A legnagyobb hírverést LeBron James Los Angelesbe igazolása okozta, de nem ő az egyetlen, aki csapatot vált, és egy kisebb ország egyévnyi GDP-jét fogja megkeresni kosárlabdázással. A történtekről a Klubrádió adásának állandó vendégét, Tőrös Balázst kérdezte Farkasvölgyi Gábor és Rév Dániel.

A Hosszabbításban ezen a héten arról voltszó, hogy LeBron átigazolása hogyan rajzolja át az erőviszonyokat az NBA-ben, hogy a sokak által hangoztatott kritika, miszerint könnyű volt neki keleten, beigazolódik-e, vagy megállja a helyét a Los Angelesben is, és hogy akar-e egyáltalán még bajnok lenni legendás huszonhármas.

Tőrös Balázs LeBron kapcsán nem győzte hangsúlyozni, hogy az NBA sztárjátékosa még mindig iszonyatosan fiatal, amiről a rajongók szerinte azért hajlamosak megfeledkezni, mert "iszonyatos kilométer van a lábában". Épp ezért, a Sport TV szakkomentátora meg van győződve róla, hogy LeBronnak még szerepel egy nagyobb durranás a tervei között.

063_980734416.jpg Fotó: Europress/AFP

Felmerült továbbá a témák között, hogy miért nem Luka Doncic, a '99-es születésű szlovén tehetség lett a I/I idén, illetve, hogy lehet-e majd ő a következő Drazen Petrovic.

Szóval mint mindig, most is megéri a Hosszabbítást hallgatni! Ha épp nem értek rá, amikor ezt a cikket olvassátok, ne feledjétek, a beszélgetés letölthető a Soudcloudról, így elmenthetitek magagatoknak későbbre és hallgathatjátok offline is.

Jó szórakozást!Hozzászólások