NBA - Először szólalt meg Kobe Bryant felesége, Vanessa a vasárnapi tragédia óta
Először szólalt meg Kobe Bryant felesége, Vanessa a vasárnapi tragédia óta
Fotó: Europress/AFP

Először szólalt meg Kobe Bryant felesége, Vanessa a vasárnapi tragédia óta

Szántó PetraSzántó Petra
2020/01/30 13:51

Egy világ gyászol együtt Vanessa Bryanttel, Kobe Bryant feleségével vasárnap óta. A legendás kosárlabdázó négy lányt nevelt együtt Vanessával, köztük az ígéretes kosarasnak bizonyuló 13 éves Gianna szintén a múlt hétvégi helikopterbaleset áldozata lett. 

Vanessa Bryant öt nappa a tragédia után szólalt meg először, Instagram-oldalán egy családi fotó alá írta a szívszorító sorokat.

A lányaim és én szeretnénk köszönetet mondani annak a sok millió embernek, aki támogatásáról biztosított minket ebben a szörnyű időszakban. Köszönjük az összes imádságot. Nagyon nagy szükségünk van rá. Teljesen összetörtünk imádott férjem, és lányaink elképesztő apja, Kobe, valamint gyönyörű, édes Giannám elvesztése miatt, aki szerető, figyelmes és csodálatos lányunk volt, és bámulatos testvére Nataliának, Biankának és Caprinak.

Együtt gyászolunk azokkal a családokkal, akik szintén elvesztették szeretteiket vasárnap, osztozunk fájdalmukban.

Nincsenek megfelelő szavak arra, hogy kifejezzük, milyen fájdalmat érzünk. Megnyugtat és vigasztal azonban a tudat, hogy Kobe és Gianna mindketten tudták, mennyire szerették őket. Hihetetlenül áldottak vagyunk, hogy részesei voltak az életünknek. Bárcsak örökre itt maradnának velünk. Ők ketten igazi áldás voltak, akik túl korán mentek el.

Fogalmam sincs, mit tartogat az életünk mostantól fogva, és nehéz elképzelni ezt az életet nélkülük. De minden nap megpróbálunk felkelni, és élni tovább, mert Kobe és a kislányunk, Gianna már felülről világítja nekünk az utat. Végtelen a szeretetünk irántuk, és ezáltal mérhetetlen is. Bárcsak megölelhetném, megcsókolhatnám, megáldhatnám őket. Bárcsak itt lennének velünk örökre.

Köszönjük, hogy megosztottátok emlékeiteket, gyászotokat és támogatásotokat velünk. Kérjük, biztosítsátok a tiszteletet és a magánéletet számunkra, ami szükséges ahhoz, hogy mostantól ebben az új valóságban navigáljunk.

A Team Mamba iránti tiszteletből a Mamba Sports Foundation létrehozott egy adománygyűjtő alapot, ami a tragédiában érintett többi családot segíti. Ha adományoznál, látogass el a 
MambaOnThree.org oldalra.

Kobe és Gianna ifjúsági sportban betöltött szerepének és hagyatékának megismeréséhez kérjük látogass el, a 
MambaSportsFoundation.org oldalra.

Köszönjük, hogy imáitokkal felemeltek bennünket, és szeretitek Kobe-t, Gigit, Nataliát, Biankát, Caprit és engem. 
#Mamba #Mambacita #GirlsDad #DaddysGirls #Family ❤️  
Hozzászólások