NBA - A Disney World már összejött, de van még egy nagy álma Patrick Mahomes-nak
A Disney World már összejött, de van még egy nagy álma Patrick Mahomes-nak
Fotó: Europress/AFP

A Disney World már összejött, de van még egy nagy álma Patrick Mahomes-nak

Farkasvölgyi GáborFarkasvölgyi Gábor
2020/02/06 09:28

Patrick Mahomes az NBA-be vágyik! Még mielőtt a Kansas City Chiefs drukkerek a szívükhöz kapnának, kedvencük, a csapat sztárirányítója, Patrick Mahomes nem akar sportágat váltani, csak nagyon szeretne bekerülni az NBA All-Star hétvégéjén pályára lépő celeb-válogatottba. A friss Super Bowl győztes középiskolás éveiben kosárlabdázott, bizony nem is játszott rosszul, nem véletlenül mondják sokan, hogy hiba lenne őt kihagyni. 

Tíz nap múlva veszi kezdetét az NBA All-Star hétvégéje. A bajnoki idény darálását megtörő dzsembori az évek alatt kisebb fesztivállá nőtte ki magát. A zsákoló és hárompontos dobó versenyt na meg persze a fő eseményt, a kelet-nyugat gálát az évek során kiegészítették több betétprogrammal is, többek között a celeb csapatok összecsapásával is. Idén a két csapatkapitány, két sztár raper lesz, Common és Chance The Rapper személyében. A két kapitány közül egyik sem választotta be csapatába Patrick Mahomes-t, ám gyaníthatóan csak azért, mert nem gondolták volna, hogy a Super Bowl győzelem után a friss MVP időt tudna szakítani a chicagói eseményre. 

Mahomes viszont nagyon is részt szeretne venni az gálán, erről a Twitter-oldalán megjelent poszt árulkodik, melyben arról érdeklődik, hogy ő ugyan miért nem kapott meghívót.

Képernyőfotó 2020-02-06 - 8.02.15.png Fotó: Europress/AFP

Persze az is lehet, hogy Patrick Mahomes túl sokat hullámvasútazott Disney World-ben, vagy kicsit túltolta a Super Bowl felvonulást odahaza Kansas City-ben - elnézve a parádéról szóló videókat, ez a feltételezés akár még igaz is lehet – és már azt sem tudja a nagy pörgésben, hogy mit írt ki hová.  

Mindenesetre Patrick Mahomes szerepeltetése az All-Star hétvége celeb-meccsén nem ördögtől való, ugyanis a Chiefs-sztár gimnáziumi évei alatt tagja volt a kosárcsapatnak is, és bizony elég látványos dolgokat művelt a parketten.  

Jóllehet a csapatösszeállítás már lezárult, a két celeb-válogatott keretét már nyilvánosságra hozták, ám az NFL történetének legfiatalabb Super Bowl győztes irányítójának csak van annyi protekciója, hogy valahogy el lehet intézni, hogy bekerüljön valamelyik csapatba. Veszíteni nem veszítene vele senki, sőt elnézve a videókat, Mahomes itt is esélyes lenne az MVP-címre. És ha már MVP-cím, nem Mahomes lenne az első NFL-es, aki részt vesz a celeb-meccsen, 2008-ban Terrell Owens is meghívást kapott és ha már pályára lépett, be is zsebelte a legértékesebb játékosnak járó díjat. 

Hozzászólások