MLB - Baseball: Duna Kupa
Baseball: Duna Kupa
Baseball Duna Kupa és pályamegnyitó Budapesten!

Baseball: Duna Kupa

Szántó PetraSzántó Petra
2014/07/04 11:58

A hétvégén a magyar baseball nagy eseménye lesz Budapesten, közelebbről Pestszentlőrincen. Július 5-én és 6-án nyílik meg hivatalosan a Budapest Reds csapatának frissen elkészült baseball pályája, amely immár a második ilyen létesítmény Budapesten.

Szombaton délelőtt 10 órától a gyerekeké lesz a főszerep: az U12-es korosztály minitornáján csap össze a Budapest Reds, a magyar válogatott és a horvát Vindija Varasdin. A meccsek szüneteiben játékos versenyek lesznek, és az érdeklődő gyerekek is kipróbálhatják a baseball fogásait.

A szombati program:

 10.00 Budapest Reds – Magyar válogatott

 12.00 Magyar válogatott – Vindija Varasdin

 14.00 Vindija Varasdin – Budapest Reds

 16.00 Döntő

Vasárnap következnek a nagyok: a magyar, a szlovák és az osztrák felnőtt válogatott évenként megrendezett hagyományos tornája, a Duna Kupa.

Vasárnapi program:

 9.00 Szlovákia – Magyarország

 13.00 Magyarország – Ausztria

 16.40 Ausztria – Szlovákia

Az első mérkőzés után, 12.00-kor kerül sor a pálya hivatalos megnyitó ceremóniájára.

A pálya körül még nincs minden teljesen készen, de ez egy megnyitónál nem szokott manapság akadályt jelenteni. Egyébként is, nektek, akik kijöttök megnézni – mert kijöttök megnézni! – ez fel sem fog tűnni: lesz lelátó, büfé, DJ és szép idő. Hogy semmit nem értesz a baseballból? Nem kifogás! A helyi műsorközlő folyamatos kommentárral segít, hogy most végre minden világos legyen.

A pálya címe: XVIII. ker Thököly út 4. (A teniszklub mellett)

 A rendezvény mindkét napján ingyenes a belépés.

 

Hozzászólások